Prezentare Pensiune

Pensiunea Clisciova stă la dispoziţia tuturor turiştilor care caută un refugiu în mijlocul naturii, pentru aşi ridica buna dispoziţie şi optimismul printr-o infuzie de aer curat, lăsând în urmă tehnologia şi aglomeraţia oraşului.

Amplasată intr-o locaţie cu multă verdeaţă, la câţiva paşi de ghiolul satului şi la o aruncătură de băţ, de braţul Sfântul Gheorghe, Pensiunea Clisciova, dispune de 14 locuri de cazare în 5 căsuţe construite în stil lipovenesc. Designul căsuţelor ţine cont de specificul zonei şi armonizează cu peisajul. Camerele spaţioase şi aerisite sunt dotate cu prosoape, apă caldă, baie proprie, televizor LED şi wi-fi.

De asemenea punem la dispoziţia dumneavoastră şi accesul la un foisor unde dispuneţi de un tv cu cablu, frigider şi aragaz pentru a vă pregăti mâncarea preferată şi pentru a servi un pahar de vin într-o companie placută.

O scurtă iesire prin împrejurimi, o plimbare cu bicicleta sau o plimbare cu barca pentru a admira frumuseţile zonei, vă vor încărca bateriile pe termen îndelungat. Toate acestea vă pot garanta o şedere relaxantă şi cu certitudine vă vor convinge să reveniţi.

Pensiunea Clisciova – Cazare in Murighiol

Publicată de Pensiunea Clisciova pe Duminică, 31 iulie 2016
Call Now Button